Monday, June 14, 2010

Dari Sungai Dua,USM ke Seoul Garden Pt 2

Previously on Ezal R....
(sila tgk entri sebelum ini)
--------------------------------------------------
Lepas jer Mr. Rex da bayar untuk makanan, kami diiringi ke meja... bila da kt meja makan yg pelik sikit sebab ad bende bulat kt tengah, aku n azue yang tak penah makan kt situ naik heran, ape punya meja makan yg ad bende bulat kt tengah ni?? lepas tu dorng bukak penutup benda bulat tu, baru kami paham, tempat masak rupanya...hahha...

then aku dengan sedikit perasaan inesen berckp kt azri, "Weh, nk wat apa ni? aku tak taw, aku ikut hg ja...", haha, then dgn bangganya azri ckp, "hampa ambik ja apa yg hampa nk makan"..., after that, aku dan azue pergi la amik apa-apa yg kami rasa nk makan......


aduh!! lupa pulak, esok exam last tuk MCPD. ASP.Net...
ok la, nantilah aku sambung ...
aku nak stdy!! ( kot...)
hahha...
to be continue....



6 comments:

akuKah.. said...

haha..
gudluck~

Lyapunov said...

ceit...apa kejadahnya cita sekerat. huh~~

Ezal R said...

hahha.... cita sekerat ar bez,
wat org suspen sket...
haha

artik,
thanx....

AzuE said...

erk...
apakah yg cuba disampaikan??
post x bez...
hahahha

Ezal R said...

Cite xabes ag la...
haisyoo....

AzuE said...

kalau nak citer sekerat2 je..
bek xyah..
citer bia complete habis..
baru syok!!!
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...