Wednesday, June 23, 2010

I-City ( LED City)

Last weekend aku bersama-sama mak n ayah aku pegi Kuala Selangor. Sebabnya cuma nak hantar anak buah aku;Adriez balik. Pergi awal pagi sabtu sampai petang,balik tengah hari ahad, aku yg kena jadi driver, mak aku da tempah aku awal ag, sebelum aku abes MCPD lagi..hahaha..

Tp aku bukan nk cite pasal tu, tp aku nk cite pasal malam sabtu tu bro aku ajak satu family pegi shah alam seksyen bape ntah aku tak sure tp rasa-rasa seksyen 7 kot, nak pegi I-City kata bro aku, mula-mula aku ingatkan ape la ICT ni, kak ipar aku cakap tempat ni orang panggil bandar LED...memang sgt colourful...aku pulak pk bende ape la? byk tv LED ke kt sana?...huhuh

aku dengan penuh excited nak taw la ape benda la yg bro n kak ipar aku ckp. Masa nk pegi tu, aku la skali lagi jadi mangsa kena drive,

aduh!! bro aku bg alasan sakit belakang la ape la...huhu.. masa nk sampai tu dari jauh da nampak da colourful giler tempat tu, sangat lawa dowh!!..jauh dari jangkaan aku..

jom tengok gambar-gambar yang aku amik kt bawah ni...

Pokok-pokok yang colourful

Lawa tak? hehe

Macam kt oversea pulak..heheh

Nice kn?



p/s: kalau dapat pergi dgn orang tersayang mesti best
Sweet !! hehehe


7 comments:

Nurhuda Araby Al-Kahery said...

wei...ICT tu dkt gla kot ngn uitm...cantek kan...ha...nnt bwk awek hg plak mai cni...aku bleh amik gambaq, hampa jd hero heroin hindustan..bley guling2...haha

Ezal R said...

hahha.. aku bukan macam hg la, aku xmen la hindustan2 ni...
ape klas..?? hahaha

AzuE said...

huhu
nak g...

Ezal R said...

jom2..hehe

akuKah.. said...

mlm ni..aku lak nak p situ..
hahaha

Ezal R said...

poyo la hg atie...
xpe2, hg p jgn lupa amik gamba yer..
heheh

imlia89 said...

bro..smpai hati xbgtau mai kL...yela...da ade awek xingat member dah..fine.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...