Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'


Entri kali ni agak terlewat (baca : eletrik diputuskan untuk sementara waktu, maintenance work, xdpt nk on9) tapi nk join gak benda ni haha..Blogger Gegarkan U

Syarat-syarat :

Belajar kat mana? Jurusan? Tahun?
Sekarang ni belajar kat Universiti Sains Malaysia (USM). sedang mengambil jurusan Barchelor of Computer Sciences (Hnr.) dan sedang dalam semester terakhir dan juga dikenali sebagai pelajar tahun akhir.

 Asal mana? Umur?
Okeh, berasal dari Jitra, Kedah Darul Aman dan ketika saat ini berumur 23 tahun..

Kenapa amik jurusan tu?
Erm.. macam mana mau cakap ek?..hurm... actually jurusan ni pilihan ke berapa ntah, dah tak ingat sangat tapi rasa2 macam bez jer.. skarang ni bila dah nk abes pun still rasa macam disaster..  ape-ape pun bersyukur dapat kos ni dan dapat kat USM. Sekarang ni pun enjoy la dengan jurusan ni, dapat belajar benda baru yang tak pernah belajar di sekolah. Berpegang kepada satu kata-kata : Mungkin ada hikmah disebalik kejadian..

Cita-cita...peewwitt..?
Hurm.. ni lagi satu benda, tak tau nk jadi ape.. tapi kalau boleh, one day nk bukak business sendiri.. so, Businessman ar...hoho


p/s : da siap, simple but padat.hehe

12 comments:

momochan said...

lama da tak jejak kaki kat USM ni...p amik picca bnyak2 ltak kt blog.momo nak tgk leh?HAHAHA suka suki je arahkan orang..
lorhh org jitra rupanya..

Ezal R said...

haha.. insyaallah nanti bila da grad, letak byk3 gambar usm kt sini..
yup!! org jitra... haha

Ayuni said...

dtg dr unisza....ijaunye, at last jumpe student usm...

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

areteacar said...

bljar elok2 :)

yatie's EPISODE said...

study rajin2. hehe (;
follow ur blog. :D

puteri cahaya. said...

Oh, bakal Businessman la nie eh???..G.Luck dik!!.. Moge sccess!

meh gegarkan blog akak kat sini http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

ezral ghazali said...

wah nama nk dekat sama dh ni...
muahahaha..
datang jauuuuuuuuh dari bumi kenyalang,
UNIMAS gemilang!...

Ezral G.

niesz said...

same mcm akak niesz..amuk comp science n study kt usm..ehe..salam kenalan awk.. niesz follo cni.. :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

LiLohOnEy said...

oh..

sama la kita final sem da :)

slm singgah dr UUM :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...