Sunday, August 16, 2009

Paling Superb??



Antara dua laptop kt atas ni, korang rase yang mana paling bez??
paling superb la kata orang...heheh..
specification die panjang sgt la klu aku nk listkn..
korang google sndri la ek..(malas nk mampos)..
tuk model Dell tu model inspiron n tuk Toshiba plak model Satellite L510..
....p/s: actlly aku da lama da usha model dell tu,
tp baru2 ni aku ad pegi kt satu kedai komputer ni,
nk cari barang yang adek aku pesan,
then lepas bli jer aku pon nk gerak balik umah,
tp bile sampai je kt pintu kedai tu,
perjalanan aku terhenti(cewwahh...cam ayat novel cerap plak..hahah)..
aku tgk die display laptop Toshiba, aku pon tnye la mcm2 kt tokey kedai tu,
tanye punye tanye,
tokey tu pon gatw la aku yang laptop ni cume ad 1 jer kt area alor star n jitra,
n maybe gak kt kedah(entah la betol ke x),
dorang kate dorang order ni trus dari port..
statement ni membuatkan aku cam berminat...huhu
so aku nk tnye korang la,
mane yang superb dari sume aspek including harga..
so, korang boleh la bagi pendapat sikit-sikit yeh..
-PEACE-

6 comments:

Anonymous said...

juz wanna ask a ques --- Do you have enough money????????????????

DragonFlyer said...

aku rasa cam aku taw jer sape Anonymous ni..hahha...
ade ler.....Biarlah rahsia..hahha

Anonymous said...

to Mr anonymous'
sounds like you are jealous....
are u mr ry0ki yg kuat cemburu tuh??...
i'm guessing jer..heheh...

DragonFlyer said...

ha.. btol2, aku rase pon cam tuh..
coz care ayat die tuuh..hahah
tp teke jer..xtuduh2..heheh

PurPleZ said...

hehe
hmm
ikut la mana ketahanan lebih tinggi
cepat lingkup kang wat monyok je kan
i vote for dell
hek3

DragonFlyer said...

heheh.. 1 for dell..
others??? xvote ke? huhuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...