Wednesday, December 30, 2009

Starting the New Semester

Salam...

Hari ni da masuk ari ke 3 aku kt usm..
memulakan semester baru ...
1st day kat usm for this sem mmg sgt penat dan meletehkn...
pening kepala pon ad..
1st day da kne panjat bukit untuk ke skul bahasa,
nk register english yg sudah diwajibkn kepada budak2 s.comp..
aku bgn awl..haha setelah sekian lama aku xbgn awl2 pg..
then trus g skul bahasa nek bas coz tayar moto aku pancit..
ntah xtaw bile mase pancit..
mase balik ke usm dr umah xde pe2 pon..
tup tup esok tu tgk tayar blakang moto aku da ranap..
sedey2...
so aku g skul bahasa ngn bas la..
aku n the geng g awl2 pg, kul 8 da tercegat kt situ..
fuh!! ramai giler org awl2 pagi macam ni...
then dgn tibe2...hehehe
kami telah diberi laluan oleh orang ramai untuk masuk ke dalam dulu...
bangga2...hahah...
sbbnye pihak skul bahasa nk settlekan english dlu..haha..
lepas settle hal kt skul bahasa..
kene g skul s.comp plak...
nk settle kn hal ngn puan azizah...
final year student kene print cangred mengikut type dan anta kt die..
then baru print slip pendaftaran...
aku, wan, faiz kne jump PA. tp PA da xde...da resign..
so kne beratur panjang kt depan bilik abdullah zawawi..
stgh jam lebeh gak ar kne tunggu..
then bile tyme ktorang jer die ckp "bukan saya yg kne sign ni, awk pegi la cari mana2 lectrer yg nk jd pak sanggup"...huhuh
sedey gile, lepas pujuk 2 3 kali pon die xnk..
then ktorang trus kua g cari lecterer mane2 yg nk jd pak sanggup..
cari punye cari, kami wat dcsion nk jumpa Dr. suhaimi...
die sanggup, so, dengan ini aku mengishtiharkan Dr. Suhaimi jd PA ktorang..haha
die relax jer.. best2...
lepas kne trun naek skul, the sudah settle sume tu,
hari yg sgt meleteykan....

ok la stakat ni..
aku kne kua dr lab..
cik yna, purplez, azue n azri da tggu aku..
nk g temankn dorang ...hehe...
ok la..naty aku update ag..
adioz......

salam...

2 comments:

kel said...

aku pun mcm suka dr suhaimi..die cam baek je.haha..

PurPlez said...

ha'ah
dr suhaimi baik ah
ske~
p/s: tq teman n bw kami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...