Monday, March 22, 2010

Hidup lagi ke Tag MengeTag ni??

Aku adalah blog yang malas nak tag mengetag ni tapi tak adalah sampai anti-tag macam Mr. Nizam..hehe Aku tak ada blog lagi masa zaman tag mengetag ni,haha so, tak la layan sangat pon..ini pon sebab aku tak ada benda nak update apa-apa untuk hari ni lepas bangun tido & lepas balik dari GH petang tadi yang jawapan Dr.Ortho sama saja, dia bagi cuti 2 minggu Yeah!! and suruh datang jumpa lagi sebulan.
So,this is the tag...Aku just menjawab Tag yang disalurkan oleh Mr. Nizam ...



1. Siapakah saya di rumah

Seorang anak, abang dan adik yang hebat..hahah(hebat la sangat, kena puji diri sendiri klau tak puji, siapa lagi yang nak puji kan?kan? betol tak?..haha)...aku dulu masa kecik jenis yg sgt pemalu kot, tapi sekarang dah ok.. tak terlampau malu kot jugak...suka maen benda-benda yg mencabar and advanture. dari sekolah rendah sampai la sekarang, aku suka join aktiviti-aktiviti yg best seperti sukan dan kelab atau persatuan yg aktif macam KRU(zaman universiti ni la..).bila balik rumah time cuti semester tak pun time weekend, mesti akan di ajak oleh rakan-rakan sekolah and family pergi mana-mana pun la(jadi driver family untuk sementara waktu..haha).. Tapi Suka berkawan and mempunyai ramai member tapi malam jer mesti duk rumah jer, malas nk kuar (ayat pendeknya tak keluar malam kecuali ada hal yg penting la)...aku tak taw apa lagi yg perlu taip ni hehehehe....


2. Siapakah saya di samping kawan2

Macam-macam kot. Ramai yg ada mata untuk melihat aku, so, jawab and tanya diorang sendiri lah yer..hehehe aku tak nak cakap apa-apa, semua orang boley menilai mengikut diri sendiri..


3. 5 perkara yang diidamkan tapi x dapat2 lagi

-i. kamera DSLR..sama macam En. Saiful Nizam..
-ii. rahsia
-iii.BMW...
-iv. pergi bercuti ke mana-mana tanpa perlu risaukan duit..
-v. bawak parents pergi haji guna duit sendiri kot..huhuh


4. Siapakah pasangan anda merangkap buah hati pengarang jantung

no comment


5. Lima perkara saya suka tentang dia

no comment


6. Tarikh membina ikatan

no comment ( dah tak perlu diigat dah kot )


7.Kenangan pahit bersama si dia

no comment...


8. Lagu tema cinta

sudah tak ada juga


9. Perubahan yang saya nk tgk

no comment..


Tag 10 orang lain... erm sapa yerkk

Lyapunov a.k.a Wan KP
Ryoki a.k.a Cerap
Raiza a.k.a Azri (aktif la blog balik..hehe)
Cik Azureen
Cik Huwaina
AkuKah a.k.a Arti
Cik Nieza
Purplez a.k.a Ana
Karet a.k.a Nisa
Hamizah

P/s: da lebeh 10 org ni, byk sgt la nk tag org...haha and kepada sesiapa yang tak ada blog tu, boleh la buat kat komen disini yek


5 comments:

NiZaM said...

banyaknya tiru aku.. wahahaha...

Ezal R said...

hidup ini satu peniruan..hahaha
aku xpandai nk wat ayat mcm ko la..hehe

WeEn said...

ish... suke tiru org len... hehehe... x unik r!! azri~~ aktif la balik.. pemalas ang ni!! perkara yg diidamkan tu.. pe yg rahsia tu?? nak tau gak.. huhu.. ala, gtaula...
hheheh

Nurhuda Araby said...

haaaa...btol2...byk tiru epong je...haha....kantoi.....aku bce korang nye blog tiap2 ari kot...tp malas nk wat...

Lyapunov said...

hahaha..apasal banyak sangat no coment???.. komen ahh sikit... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...