Tuesday, June 08, 2010

Mission Accomplished Pt 1 (contd)

Hari Sabtu yg lepas aku dan beberapa rakan telah
meng'accomplished'kan ekspedisi dengan jayanya ke Titi Kerawang Waterfall. Di
bawah ni aku letak sedikit gambar (dari kamera aku,belom kamera azhar lagi sbb tak dapat source lagi), biar gambar yg menceritakan semuanya (padahal malas nk taip..hahah)

8.00 pg
semasa menunggu kedatangan Yna dan pasangan (Mie)
Titi Kerawang Road
Akhirnya, sampai, riangnya wan dan artik...hahha

wan sibuk nk masuk jugak...
ish3
Azhar marah artik sebab curang dengan wan??
Muka-muka durian
Apakah yg sedang dilakukan cerap?

Kt bawah ni pulak masa di Durian Farm

Pemandangan dari atas bukit Durian Farm
Kanak-kanak Ribena yg begitu ceria
student Usm yg bercita-cita nk jadi tugu
Bergambar beramai-ramai
(except wan the tukang ambil gambar, kesian-kesian)
wan tengah tension sebab tak dia tak dapat masuk dlm gambar kt atas
Wan, jom terbang!! hehe
Ayam sesat kt stesen minyak Petronas Balik Pulau


Ni pulak time dinner. masa ni da sampai USM da tp sebelum tu ktorng singgah Masjid Usm dulu untuk maghrib

Gambar ni pulak keje geng lelaki
(tengah berusaha membuat tempat BBQ, Mie sedang memberi idea kah?)


Keje geng perempuan
(kenapa wan ada sekali?? wan perempuan ke? )
(haha, padan muka hg wan, muka masuk separuh jer )


to be continue...

7 comments:

AzuE said...

waaa~~~
suke2..
nak pegi lagi..
jommm22~~

Lyapunov said...

jommm.. kita p lg. ak d sini maseh sampai bln 7 ;)

akuKah.. said...

jomm..
wajib ajak aku skali..haha

cantik said...

cantik lah pemandangan kat ctu!!

karet said...

nk join jugak...
xkesah...
nk join gaks...

AzuE said...

hoho..
nisa kan dah balik time tu...
huhu
jd cne nak join??
jom2~~
kite p lagi..
bez2..
air die sejukkkkk.....
bbrrrrrrr~~~
hahahah

Ezal R said...

jom2....
kali ni kite g kt tempat laen pulak.
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...