Saturday, September 04, 2010

Dinner Plate for Kentucky Fried Chicken

Kejadian ini berlaku semalam dan orang kata beberapa gambar dapat menceritakan segala-galanya, jadi entri kali ini aku cuma nak membiarkan gambar menceritakan segala-galanya.. kepada sesiapa yang kurang paham, cuba la bertanya, bak kata pepatah, malu bertanya sesat jalan...


Sedikit info, menu berbuka 2 hari lepas adalah Double Mozza Burger + Large A&W Float + Curly Fries + Normal Fries di Gurney Plaza, Gamba tak sempat ambil, lapar sangat dah sampai terlupa, hahaha... dan menu untuk sebelum ini pulak dah lupa...huhuh


Dua Set Dinner plate + Cheesy Wedges?


Untuk minggu terakhir bulan Ramadhan ini, aku nk sharekan juadah apa yang aku dan Azue berbuka, saja untuk suka-suka dan juga harap dapat memberi idea kepada sesiapa yang belum mencuba time-time puasa ni...

p/s : memang superb kenyang selepas berbuka, termasuk la orang kt atas ni..jalan pn dah tak betul...kan? kan? heee...MySpace

p/s 2: Menu untuk hari ini tak tahu pulak apa... any idea dear?

4 comments:

AzuE said...

oit2...
ho oh...
org je ke yg jalan x btol??
habis die tu??
giler kejam kutuk org...
sedey2...
huhu

Ezal R said...

mana ad kutuk pn...
huhu... ske tuduh2..
haisyooo..
Nyway bez dpt jln2 cari makan same2..haha

kaka said...

kfc jer????
B0san..ak tiap2 ari mkn kfc.

Hahaha..

Faizal & Azue said...

x nmpk ke A&W kat atas skali tu??
haa...
mesti ang jarang makan kan..
kami tau nape ang salu makan kfc je..
kt kola perlis kan ade kfc JE...
hahhaahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...