Tuesday, November 09, 2010

Famous Amos dan 10 Nov 10



Alhamdulillah...aku baru jer selesai makan famous amos pemberian orang tersayang.. cewah!! haha .. saja jer nk menunjukkan? teruk tol..hahah...
aku saja jer nk update malam-malam ni sebelum masuk hari baru..


 Okeh, aku sekarang ada beberapa idea untuk update blog aku ni, sebelum ni punya lah idea tak muncul-muncul, Pergi mana ntah aku pun tak tahu.hampeh sedey...

Kali ni aku nk post tentang tarikh 10 November 2010... Tarikh yang begitu bermakna kepada aku, sudah masuk 6 bulan. : D tapi aku rasa cuma aku sorang jer yang tahu rahsia disebalik tarikh ni.. Bagi sesiapa yang tahu, tahniah aku ucapkan. tapi aku taknak bgtaw apa sebenarnya rahsia tentang tarikh ni.. biarlah rahsia..hahha

Hurm.. apa yang aku nak bebel malam ni ek? aku pun tak tahu apa sebenarnya.. tengah benggong sket..
Ok lah ini saja kot idea aku.. tiba-tiba idea dah lari..huhu


p/s: sorry, malam ni entry pelik cket..hehe, ntah apa-apa jer kn

17 comments:

Ryoki said...

wau?? dah 6 bulan? tahniah!!! bila due date??

TikkoSS said...

ni biskut kegemaran aku jugak tapi 6 bulan ???

Ryoki said...

Singgah sebentar menikmati keindahan alam..da follow and feel free follow me back - hahahahahaah

Ezal R said...

cerap, taw ke 6 bulan apa? huh

tikkoss,
biskut ni memang sedap, boleh dikatakan biskut fav gak..

yup, 6 bulan dah.. hehe

Ezal R said...

yer ryoki? ada apa-apa masalah? nk follow2 ape? da follow wat cara follow ok

Ryoki said...

hahaha.. taj.. time aku blogwlking, aku jumpa la sorang mamat tu tulis.. sapa ntah
hahaha

rainbowskittle said...

ape yang 6 bulan ni, biskut tu ke ape. tapi bunyik cam relationship je. tahniaaaah :D
nak famos amos !

Ezal R said...

ryoki, teruja ek tgk ayt2 tu..hahah

biskut tu berusia xsampai 3 hari tapi da abes da..haha sodap2!!

oh insan tersayang, nak lagi famous amos!! hehe

Ryoki said...

yer teruja!! i will pollow u... pollow me back ya!! hikhikhik....

NiZaM said...

yep biskot tu mmg sedap..

janji kalau ko ngidam biskot tu jgn kutuk jb sudah.. hahahaha

Cik Dya said...

hye ... cik dya dah follow.... famous amos is one of my fav cookies...kadang2 tengah tension leh carik biskut nih utk ilangkan stress..haha..double choc chips.. nyum nyum

AzuE said...

ywe2..
len kali beli gi..
tp bayar sendiri....
hahahahhahaha

Ezal R said...

alaaa... tak nak la bayar sendiri, kalau dear yg byarkan biskut tu akan tambah sedap..hehe boleh la ek? boleh la.. heee


Nizam,
haha, aku knape, mesti kt JB tak ada famous amos kn? hahaha, ape kes JB bandar besar xde famous amos weh?

and tak lupa juga kepada yang sudi komen dan follow back my blog... thanx

NiZaM said...

johorean xkesah sgt bout famous amos or a&w or what ever branded of food..

we all care bout otak2 jb, kacang pool, murtabak larkin, rojak asma and etc..

normally orang biasa-biasa je kalau jumpa famous amos.. orang jakun mcm minah tu je ngidam smp nak melenting2.. jgn terasa =p hahahaha

Ezal R said...

hahha.. relax2.. marah nmpak..haha
xpe2, aku paham ko.. yg penting barang tempatan ada, berkualiti jugak kan? hehe

aku paham perasan ko pong.. sabar yer

NiZaM said...

mana ada marah... nnt suh sayang ko bg kat aku sekali famos amos.. mcm dulu.. kongsi kfc.. kongsi nasi ayam... hahahaahahaha... ades.. teringat plak...

Ezal R said...

hahha.. ko la... suke sgt nk kongsi ngn aku, sume kongsi jer...hahah..
tapi klu kongsi benda makan xpe.. kongsi yg len xbley..hoho

kalau nk kongsi duet ko dgn aku pun boleh jer..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...