Tuesday, January 18, 2011

UFO di Kuala Lumpur?


OBJEK terbang yang tidak dikenali atau UFO (dalam bulatan) dirakam di ruang udara Menara Kuala Lumpur pada Selasa lalu.


Seorang penyelia kanan sebuah projek pembinaan di sini terkejut apabila mendakwa terlihat satu objek pelik yang dirakamnya melalui telefon bimbit melintasi ruang udara Menara Kuala Lumpur Selasa lalu.
Abdul Jalil Ibrahim, 50, berkata, pada kejadian pukul 7.46 pagi Selasa lalu, dia sedang merakam pemandangan awan dari tingkat 51 sebuah bangunan yang sedang dibina di sebelah sebuah hotel di Jalan Ampang di sini menggunakan telefon bimbit milik kawannya.
"Pada mulanya saya tidak menyedari ada objek pelik seakan-akan UFO (Objek Terbang Yang Tidak Dikenali) di dalam rakaman ini tetapi selepas empat hari, rakan setugas saya beritahu ada benda pelik pada gambar yang saya rakam dengan telefon bimbitnya.
"Apabila diteliti, saya terkejut melihat sebuah objek pelik berbentuk piring dan bujur berwarna hitam di ruang udara Menara KL," ceritanya lagi ketika ditemui Kosmo! semalam.
Bagaimanapun Abdul Jalil berkata, dia tidak dapat mengesahkan apa sebenarnya objek berkenaan walaupun jarak tapak binaan dengan Menara KL hanya sejauh satu kilometer.-Kosmo

p/s: betul ke? korang percaya kepada kewujudan UFO x? aku sendiri tak sure, kadang-kadang tak percaya, kadang-kadang percaya.. entah lah.. wallahualam

3 comments:

kelll said...

menyerupai UFO...dia penah nampak ke UFO tu sehinggakan dia yakin sama dgn UFO. hahahaha ntah2 burung besar

Zyash said...

Ade org main remote control UFO kot kat atas banggunan tg berdekatan...kihkihkih....

DuD said...

maybe...tiada yg mustahil dlm dunia ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...