Monday, January 17, 2011

Movie : Yogi Bear

Sudah agak lama aku tak update apa-apa tentang movies terbaru kan sini. Ok, let me straight to the point, aku nk citakan sikit kat sini tentang movie, Yogi Bear (baca: kalau sesiapa yang suka tengok cita kartun, mesti kenal) yang bagi aku agak menarik dan sesuai untuk semua golongan termasuk juga kanak-kanak. Movie ni mengisahkan 2 ekor beruang yang boleh bercakap dan berusaha untuk berbaik-baik dengan manusia(baca: ada sebab). Selain itu, mereka juga mencuba untuk mendapatkan makanan-makanan picnic pengunjung dengan pelbagai cara, memang kelakar dengan gelagat mereka.


Untuk trailer, korang boleh tengok kt sini

Malah, untuk pengetahuan korang, kat link kt atas tu, korang bukan setakat tengok trailer, tapi ada juga game-game yang menarik yang korang boleh cuba. Aku da cuba semua game, bez la jugak..haha.. Lagi satu, kat website tu pun korang boleh download wallpaper n juga terdapat aktiviti lain..

So, lets have fun!!

Click here ----> YOGI BEAR

p/s: Aku teringin nk tengok..hahah

3 comments:

NiZaM said...

movie ni dibuat dalam 3D kalau xsilap.. pernah tgk preview dia masa waiting others movie in 3D dalam wayang..


go for 3D... worth it i think.. hahaha.. meh belanja aku..!

KaReT said...

teringin jugak... hg mai kl, kite p tgk reramai... hehehehe...

momochan said...

uhuuuu macam best...download leh tak?Hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...