Friday, February 11, 2011

Lisa Surihani Botak!!

Kepada peminat-peminat Lisa Surihani, 25, yang sangat mengambil berat tentang perjalanan seni dan kehidupannya mesti akan terkejut dengan kenyataan beliau yang sanggup membotakkan kepala semata-mata kerana cintanya kepada bidang seni.

Sanggupkah korang lihat Lisa Surihani botak? Agak-agak macam manalah wajah beliau bila botak? Sukar untuk kita bayangkan kerana selama beliau dalam bidang seni, difahamkan tidak pernah sekalipun membiarkan rambutnya pendek, atau diwarnakan. Inikan pula botak?

TETAPI, beliau akan botak dengan bersyarat, iaitu bayaran yang setimpal dan skrip atau jalan cerita yang bagus.

"Saya tidak kisah melakukannya, tetapi ia bergantung pada bayaran yang ditawarkan. Jika bayaran bagus, mengapa tidak. Selain bayaran, saya juga perlu mengambil kira watak yang ditawarkan, apakah berbaloi untuk berbuat demikian. "Kalau watak yang diberi bagus, jalan ceritanya bagus dan diarahkan pengarah yang diyakini kemampuan, tentu saja saya sanggup berkorban walaupun rambut masih dara kerana tidak dipotong pendek atau diwarnakan," katanya.

Adakah seperti Sharifah Amani yang pernah membotakkan kepala untuk filem Mualaf?Betol ke beliau sanggup? Sama-samalah kita tunggu..

Lisa Surihanip/s: Kalau Lisa Surihani botak, peminat-peminatnya akan turut ikut botak x? hahaha..tak mustahil, peminat la katakan..

1 comment:

Millomocca Danique said...

ish2 kot la nak pikir halal haram bila berpakaian menyerupai lelaki..ni tak pikir duit dulu...tsk2 sedih tol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...