Saturday, July 17, 2010

Cinema, Cinema, Cinema


Sejak hari Isnin lepas, sampai la hari ni, Sabtu....

Hampir setiap hari kot aku pegi tgk wayang...

start jer aku balik USM, benda pertama member2 aku ajak, mesti tgk wayang..

First day, cerap plan nk tgk twilight: eclipse tp tak jadi sebab aku tak nk and sit penuh..hahah

So, cita-cita aku nak tgk Predator, tercapai..hahaha

Second day, skali lagi cerap ajak aku tgk wayang, kali ni artey and farah join skaki...

cerap umpan aku dgn kata-kata manis nak belanja aku tiket, aku pun termakan ..hahah

so, artey awal-awal lagi da pegi beli..

cite kedua aku tgk, twilight..

Third day, kali ni azri pulak ajak aku tgk wayang, dia plan nk tgk inception,

tp tak jadi jugak sebab sit penuh ,

plan kedua kami tgk knight and day..

kali ni kt gurney plaza, yg sebelum ni kt Queensbay jer..haha

Semalam, Bro aku pulak hampir-hampir ajak aku tgk wayang,

tp hampeh, dia da TERbeli tiket awal lagi...

aku tak dapat la tgk wayang ...

tak tau pulak cite apa yang dia tengok..huhu

Hari ni, cerap skali lagi ajak aku tgk wayang,

cite inception katanya..

kata nak pegi beli tiket pukul 3.30 or pukul 4,

sampai sekarang tak datang or roger aku apa-apa pun...

tak tau la jadi ke tak...

adehh....

3 comments:

kaka said...

weh, bila nak g tgk wayang lagi, blanja aku weh.. thankss..haha

Ezal R said...

ceh!! hg nk tgk wyg ka?
ajak berbuih mulut pun xmau..huhu

kaka said...

ok2..meh aku kasi tip macamana nak bagi aku mau tengok wayang. hafal ayat bawah ni.

"Wan, jom tengok wayang. aku belanja!"

kompem aku setuju..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...