Tuesday, July 20, 2010

Katil untuk Disewa

Katil ni ada special promotion, sekali ngn berjenis-jenis teddy bear

Masuk hari ni da hampir 5 hari sejak rumate aku ni menghilangkan diri, aku pun tak tahu mane dah dia ni pegi..balik kampung kah? pergi kenduri kah? pergi buat bisnes kah? atau pergi berperang?... aku pun tak tau sebab masa dia menghilangkan diri aku sedang nyenyak tidur sampai tak sedar bila masa dia blah dari bilik ... masa aku bangun aku ingatkan dia pegi kelas, tp sampai ke malam tak balik-balik, so aku assume dia balik kampung lah..., positive thinking... baek punya rumate kan.. hahaha..

Tapi yang herannya, sampai hari ni, hari selasa, dia tetap tak balik bilik, so aku dengan perasaan bangga dan terharu ingin membuat pengumuman bahawasanya aku, tuan punya bilik bernombor 6-26, Desasiswa Tekun membuka tawaran kepada sesiapa sahaja yang ingin menyewa separuh bilik aka katil kosong sebelah aku nih. Sewanya cukup murah sehari aku charge RM10...murah je kan...cepat-cepat,

Kepada yang berminat untuk menyewa, sila hantarkan salinan resume anda kepada aku, selitkan aja bawah pintu bilik aku nih, nanti aku akan buat satu interview untuk memilih rumate yang bersesuaian dengan aku..haha.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini 017-448050E...

Pilihan katil adalah seperti dibawah dan juga gambar di atas

Warna pink pun ada. Macam-macam pilihan warna disediakan

Gambar di dinding tidak termasuk, harap maklum

Sekian,
Terima kasih

p/s : siapa yg berumate dgn aku mmg bertuah... haha

2 comments:

kaka said...

aku chop..
jadi rumet ang sampai bulan 8. haha.

cisss..aku xley tido.

Ezal R said...

hahaha.... koya ngn aku lagi..
kunun nk tido...
kn da xbely tido...hohoh betapa daulatnya aku..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...