Tuesday, July 20, 2010

Ke Manakah Kau Menghilang?


Hari ni aku mulakan dengan satu perasaan yang agak aneh dan perasaan yang aku sangat tak suka. Bangun ja pagi tadi terus rasa semacam jer badan ni, panas-panas dan kepala pulak rase berat nak mampus.. nak bangun awal pun tak jadi sebab kepala aku ni tetiba jer berat, cm nak pecah jer..huhu... aku demam ke? ntah la.. ye kot...so aku plan la macam aku tak nak g kelas... ada reason kukuh..hahah tapi niat aku tak kesampaian, ada orang suruh aku bangun siap-siap n pegi kelas jugak, siap suh aku bawak sweater ag...huhuhuhu

Then aku pun bangun la nak mandi and siap-siap pegi kelas. pastu aku jugak dipesan untuk makan roti n ubat, so, sayang punya pasal, kena la makan jugak, kalau tak conform aku kena bising, hehehe..sorry yer... Ok then, aku pun pegi la kelas..tp aku perasaan something yang hilang, ke manakah kau pergi? kenapa sanggup tinggal aku macam ni? kenapa? why? why? where are you? ( speaking sket..haha) mana pergi nye mood yang baek? mana? mana? ...
huhu, hari ni aku mulakan dengan mood yang kurang sempurna...tak best..huhu, sangat tak best...

Aku terus mencari dan mencari kau.. kenapa kau susah sangat nak cari...?? adehh!! mood kurang baek + sakit kepala + demam = bengongkah?? haha... tp demam ni da ok rasanya...
thanx to DKG31 yg telah membuat aku berpeluh-peluh dalam kelas td... huhuh, kenapa la ekon kt skul aku ni asek rosak jer, ape la orang maintenance ni buat, keje btol-betol ke tak? apasal ekon ok sekejap sangat? pastu rosak balik ..ape kes??

Enough of that "bebel"ing ... back to main topik.., lepas kelas aku ingat nk terus balik bilik, tp ada la sorang pak cik bawak kete toyota camry benti kt tempat aku nak parking, dah la benti pastu tak reti-reti nk gerak, aku tuggu punya la lama kt blakang pu dia wat dunno jer.. huh!!.. aku pun decide la nak g tesco, cari pisang dan juga ae 100 plus( dipesan kena beli)... dengan harapan bila aku balik nak parking, pak cik tu dah tak ada. Memang tepat jangkaan aku....hehhe, betapa hebatnya aku!! kn?? MySpace ...pak cik camry tu da tak ada..hahah

Sekarang ni aku kt bilik, sedang menyerap kembali mood aku(dalam keadaan hujan..cewah)..tp sekarang da panas balik, hujan kejap sangat la, ....hohoho

aku kena keep the positive thinking always!! la selalu...baek untuk kesihatan..hahah


Adioz!!

12 comments:

akuKah.. said...

apasal aku rs cm blur + bengong sket bila bc post ang ni?
hahha

Ezal R said...

tu maknanya hg da ad penyakit cm aku ni...
hahaha..

Ezal R said...

blur + bengong...lagi hebat hg ni...
hampir-hampir tahap dewa tu.. hohoho

akuKah.. said...

well..mak i ckp..kalo nk wat pe2, kena la wat dgn hebat..haha

Ezal R said...

owh!! mak u ckp ek.. mak i lak ckp, kne wat super duper hebat..haha
so, hg ni xde la hebat sgt... sbb tu aku kata hampi-hampir tahap dewa..haha

Ryoki said...

entry ang lagi bnyk... 100++
aku juz 68 jer....

Ezal R said...

dia bukan kire entry la!! die kire bape org yg singgah blog kita n rajin mana kita post, kn dulu aku stop lama da...pastu baru mula balik..haisyooo

kaka said...

eceh.. cerap riak! haha..

Ezal R said...

btol2... cerap juah!! hahaha

ryoki said...

tak pahm tol mamat ni... lampi... dh cam ang ckp... " die kire bape org yg singgah blog kita n rajin mana kita post,"

soo... ang post bnyk kn... eh jap.. ang paham tk post tu per???? hurm.. aku assume ang phm... so. ang kn post bnyk ntry, so.. 4 sure la viewer akan lagi bnyk.. da paham?????

Ezal R said...

masalahnye aku start buat nuffnang tu mmg la awal dr hg, tp lpas aku buat tu aku stop posting entri barutp hg makin banyk wat entri baru,sejak2 ni jer aku aktif balik ...ada paham?..adehhh!!

Ezal R said...

even aku post lg byk dr hg,tp aku xbyk viewer cm hg, mmg aku stat awl join nuffnang tu, lepas aku join tu aku kurang post... bukn cm hg, rajin post? sapa yg lampi skng ni? hg kn???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...