Wednesday, November 10, 2010

Entri Selepas Lunch

Hmm... ambil sedikit masa untuk berblogging selepas lunch tadi, tidak seperti biasa hari ini aku lunch dengan rakan yang boleh dikatakan lama tak berjumpa. Selalunya aku cuma lunch seorang diri bertemankan Bleach, tapi hari ini lain sikit, aku ada teman, Irfan dan Cerap.

Diorang ni sebenarnya ada interview dekat-dekat sini sebab tu la boleh ngajak aku join makan skali, kalau tidak, jangan harap la nak jumpa dorang, tambah-tambah irfan tu.... shhh!! jangan bising-bising, irfan tak tahu aku ngutuk-ngutuk dia ...hahah.

Orait!! sebenarnya macam ni, pagi tadi lepas saja aku update and touch up blog sket dengan beberapa entri aku sambung study, paper first aku esok. Ya!! esok...memang esok!! tapi tak prepare habis pun lagi..hampeh kan aku? hahhaha.. ok, cukup cakap pasal first paper aku esok.

Aku dah la serabut dengan manager project aku.. macam apa jer.. tak boleh nk consider keadaan aku yang nak amik exam esok, nak jugak dia suh present project sok pagi..hampeh tol!! Grrr!! geram-geram, masa leader project aku nk bincang dengan dia, dia plak bebel bagi ceramah tentang kena konfiden, bla bla bla bla... ape ntah. Yang pasti die tetap dengan keputusan dia. Kenapa la dia tak pernah berubah? ish3!!

Sigh!! uik.. ko da lari dari topik la.., ok berbalik kepada benda sebenar aku nak bercerita, pasal lunch dengan member-member lama. ermm... kejap...kejap.. aku dah lupa dah nak cerita pasal ape? adeh!!

Sorry guys!! aku totally lupa la...huhu.. tak apa, nanti kalau aku ingat balik, aku sambung... aku nak sambung study.. wish me luck for tomorrow..

7 comments:

Jery_Alid Misyahzniirf said...

laaaa lari dari tajuk ler niiii :)

Ryoki said...

giler poyo!!! erk.. asl tkder button like?? bley aku like!! hahaha

Ezal R said...

jery, memang lari dari tajuk dah pun..haha

ryoki, mende yg poyo giler tu?? ce gtaw?

akula-kwn lama yg ssah nk jmpa said...

oit..
bezz ngata aku no...
mo mati ka?
hahaha

Ezal R said...

uish!! irfan .. hg da taw.. mati ar aku..hohoh

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

good luck.. i ahve paper gak sok.. OUM huhu

sembil9n said...

lari tajuk lah.... mule2 crte mkn...then crte tensen lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...