Friday, November 12, 2010

Perjuangan Belum Berakhir...

Hahaha.... title sangat tak boleh blah.. tapi itu la hakikatnya..huhu, kena sabar!!

Alhamdulillah!! Fuh!! Habis sudah 2 paper exam, cuma tinggal 1 paper lagi lepas raya korban nanti. Sigh!! Boleh tak aku nk enjoy dlu sekarang? ke aku kena terus concentrate study? Suggestion pls!! tapi takut jugak kalau result keluar nanti tak berapa nk bagus. Huh!! Shuh!! Shuh!! mintak simpang, aku dah berusaha, so sekarang kena tawakkal kepada Allah.. mudah-mudahan aku dapat result with flying colors!! Aminx32!!! ...

Hmm.. hari ini aku nk update pasal apa plak? Korang ada nak tahu pasal apa-apa? soalan boleh ditanya dengan meninggalkan komen dibawah ini yer...aku boleh jawab semua ..insyaallah..(baca: yang aku tahu sahaja).Hahaha.. nak buat sesi soal jawab lah pulak..

Masuk hari ni dah kira 2 hari aku tak update apa-apa kt blog aku yg greenish ni...(baca : aku ada exam ).. Sekarang jom kita tengok apa dah jadi kepada statistik viewer aku bila aku tak update ni.. last aku update 10 November 2010.

nota: sila klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas

Maaf.. viewer aku tak seramai mana pun..tak berjuta beribu pun.. So, kesimpulan yang aku boleh buat disini adalah.. aku kena rajin update blog.. betol tak? kalau aku kureng kurang update blog, maka para viewer aka pengunjung akan kurang..mendadak kot..hurm? let me think.. do i need update my blog with 5 - 10 entries per day to get more and more traffic? or need more entries than that?..

Cukup setakat ini, kepada kaum lelaki muslim sekalian, bersiap-siaplah anda untuk ke masjid.. Solat Jumaat woii!! = D










6 comments:

IKRAM said...

tahniah bro :)

entry terbaru ikram:
stim tengok inul goyang

mohd Jun said...

eh, lupa lak arini jumaat..
huhu..sapa mau antar aku g smayang jumaat woiii??

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

ha baru lepas mandi wajib ni.. moh kite ke masjid!

Nur Misnan said...

salam ezal...
tak perlu update sampai 6 - 10 n3.
ikut hati hang lah
yang penting hang tak merapu mcm aku
huhuhuhu.... selamat besolat..
mintak doa pd Allah supaya lulus exam aminn

Ezal R said...

Ikram,
Thanx Bro..

Mohd Jun,
Jalan kaki lah wei.. byk pahala,

Mizi,
haha, nasib sempat mandi wajib..

Ezal R said...

Nur Misnan,

Salam.. amin2!!
okek2 thanx a lot
tapi apa yg merapu nya? contoh merapu macam mana?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...